14 de març 2009

Un dia redó

Ahir va ser un dia redó. Hi ha coses que no us explicaré, però.
Només heu de saber que vam estar a una escola, la Pius XII de Vila-real, que ens van tractar de meravella unes persones de sisè curs que s'havien llegit “Thora i l'anell de la Sort” i que ens van fer una bateria de preguntes ben interessants, que ja els agradaria a molts periodistes.
Després, encara vam fer una passejada per Vila-real, tot contemplant la seua nova plaça major, em reserve, però, l'opinió envers el gust estètic de qui l'ha dissenyada.
I encara vam fer un café amb Gabi, un amic que feia anys que no vèiem i que ens va explicar com és la vida d'un reporter en un país en guerra i moltes altres coses que no ve al cas exposar.
I encara vam passar per la secció infantil de la Biblioteca Pública de Vila-real i vam fruir amb les meravelles de novetats que hi tenen.
I encara ens vam poder omplir de goig amb la Presentació Mundial (com va dir l'autor) del Músic del Bulevard Rossini, feta amb un mestratge exquisit entre la periodista Anna Artero i l'autor mateix, l'amic Vicent Usó.
I encara, amb aquell regust literari, vam sopar amb els amics un fricandó per a xuplar-se els dits que va fer Asun, l'amfitriona. I ens va donar la recepta, amb secret inclòs.
I avui comencen les festes a Castelló, el poble que m'acull des de fa tants anys i que considere meu. Va ser o no, un dia redó, eh?
Ah! per cert, El Músic del Bulevard Rossini, el llibre de Vicent Usó que Anna Artero va presentar ahir, sona així:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Pep, veig que te'n vas reeixint molt bé d'aquell intent de ser feliç mentre escrius literatura. I que, tot junt, la felicitat i la litaratura et donen peu a gaudir de l'amistat i dels bons àpats (més felicitat encara i que dure per molts anys). Vinga, doncs, que la Madalena et done corda festiva aquesta setmana i felicitat per sempre.
Un beset per Canto.
Paco López

Anònim ha dit...

Paco,
Així siga també amb les falles per a tu i els teus.
Pep

Anònim ha dit...

Hola Pep faig classe de Valencià a un col·legi i m'he demanat "Thora i l'anell de la sort" per als meus alumnes de sisé. Espere que els agrade.
Salut

Anònim ha dit...

Moltes gràcies,
Saluda els teus alumnes de la meua part.
Pep Castellano