20 de nov. 2008

Pirates a Babel



Ahir a la vesprada vam presentar a Babel “Els pirates no ploren”. Marisa Cerrudo, amiga i experta en animació a la lectura va fer una intervenció ben bonica. A mi em va emocionar, pel que va dir i per com ho va dir. Però, també perquè de les seus paraules es desprenia que havia sabut apreciar aquelles coses que jo havia volgut transmetre quan escrivia el llibre. Va dir que era un llibre de lectura fàcil, però no facilona, carregat de sentiments i d'emocions però que no queia en la sensibleria. O alguna cosa semblant, no ho recorde molt bé, la veritat. Estava massa emocionat.
Canto per la seua banda va fer una presentació molt xula per il·lustrar-nos sobre com es “pirategen” les il·lustracions. Moli il·lustrativa.
Jo vaig dir quatre bajanades i vaig convidar a la gent a menjar mandarines.
Les autores de la Guia didàctica, ens van fer saber que la tenen pràcticament enllestida i que, entre d'altres coses, ens ensenyaran a fer perfum de mandarina (que, per cert, és molt present al llibre). Tan bon punt estiga enllestida i penjada al web de l'editorial Bullent, us ho farem saber.
La foto l'hem piratejada de la premsa, disculpeu la qualitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Apreciat Pep:
Aquest llibre encara no l'he llegit,quan els deures em deixen et promet que ho faré. Si que he llegit L'esperit del foc, un llibre que em va agradar molt.
Arnau