25 de nov. 2008

Crítiques

Hi ha crítiques que t'arreglen el dia i t'unflen com un baló, de tan bones com són. És el cas d'aquesta que m'ha fet Anna Gimeno a LLetres valencianes del meu llibre "Dotze contes i mig"
Gràcies Anna. Als que encara no l'heu llegit, espere que us faça el mateix profit que li ha fet a ella la lectura. Hauré d'ampliar les portes de casa, que avui no passaré.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A la bona amiga Anna Gimeno se li oblida dir que Dotze contes i mig, és un llibre amb una prosa àgil, entretinguda, amb unes històries que atrapen de tal manera al lector que aquest és capaç al cap d'uns dies no tan sols de recordar la trama del text sinó fins i tot de narrar-lo sencer a qui li ho demane.
I ací és on jo volia anar, quasi la totalitat de les dotze narracions funcionen també a nivell oral, i això potser degut a allò que alguns diuen per defecte d'ofici, Pep ha estat durant un grapat d'anys contacontes.
Dotze contes i mig és un llibre molt recomanable i que es mereixeria tindre entre els lectors valencians una gran acollida.