26 de nov. 2010

Subsòl, un plaer conjunt

No he llegit el llibre d'Unai Siset, Subsòl. No ho he fet encara, però ho faré aviat, tan bon punt acabe el llibre que estic llegint ara: Les aventures del bon soldat Svejk. Me'l llegiré a plaer perquè sé que està escrit a plaer, i només això ja és una garantia. Que les coses que es fan amb gust solen donar gust, també. Ahir a la vesprada vaig estar a la presentació de Subsòl a Castelló de la Plana i els seus autors, eufòrica ella i eufòrics ells, ens van transmetre una complicitat, entre tots i tota, digna d'envejar. Sense haver llegit el llibre jo ja els done l'enhorabona per la capacitat de treball conjunt i pel plaer que els ha produït, i els produeix encara, haver-ho fet. Tan bon punt me'l llija ja us diré si tinc raó i una cosa porta l'altra.

2 comentaris:

Lletra ha dit...

Jo he començat a llegir-lo, Pep. Tan bon punt acabe, si et ve de gust, intercanviem opinions. Això sí, si són bones, les remetrem a/ els autora/autors; cas que no, callarem com els morts. D'acord? Una abraçada.

Premis Maig Memorial Pasqual Batalla ha dit...

Gràcies, Pep, per les teues paraules i el teu suport. Un matís, però: no crec que et pugues acabar del tot Les aventures del valent soldat Svejk. I no és que dubte de la teua capacitat lectora sinó que, si no recorde malament, l'autor va deixar el llibre inacabat.
Ah, i per cert, podeu comentar Subsòl tant si us agrada com si no. Només faltaria.