15 de jul. 2009

Rossinyol

Al nostre barri, hi ha un rossinyol que canta molt bé. Ho sé perquè és estiu i dormim amb les finestres obertes. Tots els matins ens fa una visita per despertar-nos. És molt agradable. Llàstima que no puga comunicar-me amb ell. Li diria que ni Canto ni jo no ens posem a treballar a les cinc del matí.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Preferisc que em desperten a les cinc i un rossinyol amb el seu cant que el camió de recollida de residus a les 3 amb els seus sorolls.

Albert

Francesc ha dit...

On va parar, Albert, jo també ho preferisc. A més, l'aroma és ben diferent en els dos casos. Un i altre se'n van i no tornen fins l'altra nit, però un dels dos deixa seqüela per un temps.
Pep, que bé ho contes i quina foto més bonica.

Francesc Mompó ha dit...

Fotre Pep, no us priveu de res. Per contra, jo, perquè em destorben el dormir la natura m'ha col·locat un puto casal faller.
Una braçada i dolça albada.
PS. Pensa que el bon amant trobadoresc deixava l'amic sota la finestra perquè l'avisara del trec d'alba per si s'adormia.

Pep Castellano ha dit...

No, si jo ja estic content, i ja em va bé així la cosa. No us penseu que m'estic queixant ni res d'això, eh? M'agrada matinar. S'escriu molt bé amb la fresqueta de l'alba.
Albert, a mi el camió de les escombraries, que també porta merda, em desperta a la 1 del matí, pam dalt pam baix.
Francesc, no em prive de res, tinc de tot..., tanmateix no hi ha casal faller al meu carrer, ni a la meua ciutat, de moment. Però jo hi confie i tinc esperança. Potser, tot arribarà algun dia.
Ja posats a explicar festivals, també m'han posat una tanca just enfront. Es veu que l'han posada perquè estan fent obres a la punta del carrer (això sí, de moment prou lluny per no sentir-los). Tanmateix, la tanca en qüestió, no és una tanca fixa, naturalment; és una d'aquelles que el veïnat pot anar canviant de lloc (i canvia) per passar d'una banda a l'altra i que, com ha de ser, mou a plaer just a l'hora de la migdiada.
L'estiu és tan bonic!
Paco, la foto l'he piratejada d'internet, no és pas el meu rossinyol, aquest, eh?
Salutacions

Carles Bellver Torlà ha dit...

Veges, tu ens contes el teu cas i l'endemà mateix resulta que el meu despertador multimèdia afegeix la piuladissa d'un rossinyol -justament- com a so d'alarma:

http://chumby.wordpress.com/2009/07/16/wake-better/

Això sí, jo puc dir-li a quina hora em vull despertar :-)

Pep Castellano ha dit...

Ai Carles! Així són les coses! Per més que s'hi esforce la natura, mai no podrà assolir els nivells de perfecció de la tècnica...