2 de jul. 2009

Amics, mar, arròs

Ahir va ser una festa. Una colla d'amics que només ens trobem una vegada a l'any havíem quedat, com sempre fem a les primeries de juliol, en un restaurant de Benicàssim, un que està a la vora del mar, i que també és un hotel, però no vull donar mes dades que no em paguen per fer-los propaganda. Allí ens esperava un taula redona, d'aquelles que ajuden a xarrar a plaer, i un arròs amb llamàntol. Tot exquisit. Quina manera més bona d'iniciar l'estiu que una trobada de taula i tapet! I amb una conversa d'aquelles que fan que allargues la sobretaula fins a l'hora de sopar, eh? Fantàstic! L'arròs també. I el vi del Penedés, blanc, fresc, fent-nos companyia. I per a postres, a la nit, la nostra filla ens va regalar la notícia d'unes notes estupendes. M'agrada tant viure!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

va ser un dia meravellos.
. ... ..

Francesc Mompó ha dit...

Bon profit. La vida és la suma d'aquests petits, o grans, records.
Una abraçada

McAbeu ha dit...

Aquests moments són els millors de la vida.
Per cert arribo per aquí de rebot i veig que tinc l'honor de constar a la teva llista de blogs on fas una ulladeta, t'ho agraeixo i també he posat el teu enllaç al meu blog.

Pep Castellano ha dit...

Hola anònim,
Meravellós, tu ho has dit.
. ... ..

Pep Castellano ha dit...

Hola Francesc. Bona taula i bona vida.
M'estic pensant allò de l'all-i-pebre, però estcic tan poc creatiu...
Salut i bon estiu!

Pep Castellano ha dit...

Hola McAbeu,
A mi em va passar el mateix amb el teu bloc, vaig passar de rebot, però ara ja no puc estar-me'n de fer una ullada. El problema és que el meu pensament lateral està poc treballat i sempre hi ha gent que pensen més ràpidament i creativa que jo.
Salut i gràcies pel bloc.