9 de febr. 2010

Llibre nou

Ja està!
Ja tinc un nou llibre escrit per mi, ja ha arribat a les meues mans. I també fa bona olor, tal com esperava. Potser, en aquest cas l'olor de pega supera la flaire de la tinta. Però això fara el llibre més fort, no?
I l'han fet de paper reciclat, la qual cosa m'agrada.
Què us puc dir de L'estirp de la Sang reial, que no diga ja la pàgina web de l'editorial? No ho sé. M'ho vaig passar bé mentre l'escrivia i em va eixir una jugarota d'intriga. Potser una novel·la negra? No ho sé. El que sí que us puc dir és que està ambientat en la comarca del Baix Maestrat, com l'editorial que l'ha acollit al seu si.
Canto Nieto, com gairebé sempre, ha fet les il·lustracions. A mi em semblen molt xules, què voleu que us diga? Ah, per cert! L'home que veieu a la portada no és cap bisbe ni res d'això, és el líder de la secta de l'estirp de la sang reial, el dolent de la pel·lícula. Que cara de dolent ja en fa, no?
Espere que us agrade

5 comentaris:

Bullent ha dit...

Doncs sí, la primera cosa que he pensat ha estat: Què dolent que és aquest de la portada!
Després he llegit el teu comentari.
Felicitats a tots dos pel nou llibre!

Unknown ha dit...

Felicitats, Pep, pel nou llibre. El semblant d'aquest personatge bé que incita a obrir-li el cap, a vore que n'hi ha dins, o en tot cas, a obrir el llibre, que és més pacífic i divertit. ;-)

Salut!

Francesc Mompó ha dit...

Moltes felicitats, Pep. Ja el llegirem quan li tirem mà.
Una abraçada

Francesc J. López ha dit...

Aquest dolent i la mosca que porta al barret em fa pensar en una altra colla de mosques que ens van donar bona feina.
Estic convençut que aquest nou llibre ens farà passar una bona estona. Moltes felicitats als dos. Ara per molt que tu hages dit al llibre, el dolent sempre tindrà la cara que li ha vist Canto i li veiem la resta al dibuix. O no?

Pep Castellano ha dit...

Gràcies a tots pel recolzament. Felicitaré a Canto de la vostra part per haver fet un dolent tant redolent.