6 de des. 2008

Feria Internacional del Libro


Ja hem tornat de la Feria Internacional del Libro de Guadalajara.
Ha estat tota una experiència. He tingut sort, molta sort, de poder compartir taula rodona amb bons escriptors i excel·lents persones: Teresa Broseta, Enric Lluch, Carles Cano i Llorenç Giménez. Vam parlar de nosaltres, vam riure junts, i vam fer riure el públic. Poc més, que no és poca cosa.
Pel que fa a la nostra participació a la FIL de los niños. Molts xiquets i xiquetes, però molts, eh? Només que els nostres llibres i nosaltres hi tinguérem presencia ja és molt d'agrair. Però a banda vam poder parlar-los al xiquets d'allà dels nostres llibres i fer algun contacte interessant. Canto i jo vam presentar: “Carmina, la pingüina que viene de Argentina” i també vam poder parlar de “El rap de Gallina Carolina" que, en breu eixirà en castellà.
Per a mi ha estat com una beca que m'ha donat l'Associació d'Editors del País Valencià, i que m'ha permès aprendre molt sobre literatura infantil i juvenil i veure què és fa a la resta del món. Miraré d'aprofitar tot el que he aprés.
Però està massa lluny, eh? Guadalajara està massa lluny!

1 comentari:

Lletra ha dit...

Ei, Pep! ja t'has avançat, pirata. I jo que volia ser el primer a fer una mena de crònica! Però, ja veus, encara tracte de rematar la feina pendent, són les 4,17 de la matinada i el burro a l'herba. No m'acostume a l'horari, col·lega. Demà (o siga avui, o siga ahir, o siga el dia que siga) encetaré la crònica, per la mare que em va!
Una abraçada, amic.