26 de febr. 2010

Quines coses!



No m'havia passat mai.
Els de la secta ESR, l'Estirp de la Sang Reial, els dolents dolentíssims d'una novel·la meua, han llogat un caçador de relíquies i l'envien a Castelló, per furtar les de la santa Magdalena, les que passegen pel terme de Castelló el diumenge de la romeria de les canyes. Això no és estrany, però, el que és curiós és que allò que li passa al caçador de relíquies no ho podem veure en la novel·la. Només ho podem llegir en un conte a part. Dic que és un misteri perquè a mi mai m'havia passat això de que els personatges em fugiren d'una novel·la per anar a viure a un conte. I en aquest cas és així. Sí llegiu L'estirp de la Sang Reial (novel·la publicada per Onada Edicions) o El caçador de relíquies (Conte publicat per la Colla Rebombori dins del recull La lletra ferida) trobareu moltes similituds.
I per acabar de rematar la perdiu, coincideixen en la presentació. L'estirp de la Sang reial es presentarà el dimarts 2 de maç i el recull La lletra ferida el dijous 4 de març. Tots dos actes seran a la llibreria Babel de Castelló a les 19 hores.
Quines coses!

2 comentaris:

Francesc ha dit...

Bé, ja veig; arriba la primavera i amb la caloreta els llibres busquen la fresca dels parcs i el caliu de les llibreries deixa pas a la passejada a la fresca dels seus inquil·lins. Que tingueu sort i els vostres títols es passegen bona cosa i, fins i tot, demanen pensió en moltes llars lectores.

Pep Castellano ha dit...

Moltes gràcies per les teues paraules, Paco.
Una abraçada