27 d’abr. 2010

Fires



De menut m'agradava molt anar a la Fira. Perquè em comprava una pilota del tio Pacorro, una llepolia de caramel per a xuplar tot el dia i uns TBOs. I encara em sobraven diners per gastar-los en companyia dels amics. Dues pessetes per al tir: “A lo loco se tira mejor” i una pesseta per jugar-me-la a la ruleta amb l'esperança d'aconseguir-li unes arracades a ma mare o un rellotge d'or a mon pare. Però on mai no em va tocar res. Jo llavors, no podia saber que allò que aquell home em venia eren històries i il·lusió, i no rellotges ni arracades. Per això em passava tota la vesprada mirant i escoltant abans de posar-hi la meua pesseta en joc. Aquella Fira la feien, i la fan, però sense tir i sense ruleta, al Prat de Sant Pau d'Albocàsser.
Dissabte i diumenge passats, Canto i jo vam estar a la Fira del Llibre de València i també ens ho vam passar de categoria. Una animació divertida com les pilotes del tio Pacorro, la del llibre Bernat, un científic enamorat que vam fer dissabte. Una presentació dolça com el caramel que em durava tot el dia, la de Contes i poemes que venen de Mèxic. I una pila de llibres que vam poder comprar a preu de TBO com si diguérem.
No vam poder jugar al tir i a la ruleta perquè era una fira del llibre, però vam passar el cap de setmana amb els amics entre parada i parada amb el regust agradable del caramel. I en arribar a casa i descarregar les bosses, me'n vaig adonar que també havia jugat a la ruleta com quan era menut i que tampoc m'havien tocat unes arracades ni un rellotge. Perquè tenia llibres i els llibres, com la ruleta, també estan fets d'històries i d'il·lusions, no?
Jo què sé!
El cas és que m'encanten les fires, encara que siguen del Llibre, tu!
Ah, per cert! Demà dimecres, a la vesprada, tornem per a firmar llibres. Una altra vegada!

22 d’abr. 2010

Presentació de Bernat a la Fira de València


L'hem preparada amb molt de "carinyo", Canto i jo, i la farem a mitges. No sabem com eixirà, però crec que ho passarem bé. Si voleu venir i voleu saber quan i com, cliqueu la imatge, feu-la gran i llegiu-ne les dades.

19 d’abr. 2010

Manolo Ibañez

Ens vas fer estimar el més d'abril i ens has deixat a l'abril. Quines coses! Abril és el mes de la República, del Llibre, i de Manolo Ibañez. Et trobarem a faltar, company. Gràcies per encomanar-nos ganes de viure i de riure. Gràcies Manolo.

3 d’abr. 2010

Açores


Estic de vacances a Ponta Delgada. He vingut a visitar la meua filla que està per ací fent unes pràctiques gràcies al projecte Erasmus. Què us puc dir! Que estic encantat de la vida, fruint de la meua filla que és una amfitriona excel•lent, que ho estic passant estupendament i que Açores és un paradís blau i verd com el llac de la foto, amb molta aigua, molta mar, molta herba, ple de vaques i de bona gent. Aquesta terra de pau no es mereix per a res que uns ...... (poseu vosaltres el qualificatiu) es feren una foto per signar una guerra. Llàstima!